True
Politiek.TV - TV kijken via internet, de beste Politiek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-05-2024
Bijbelen met sterren
Bijbelen met sterren: Afl. 1

Dominee Anne-Meta Kobes gaat in de villa in gesprek met Lenny Kuhr, Berget Lewis en Teun Kapitein over het Bijbelverhaal van Hemelvaart. Voor Berget Lewis neemt zij een bijzondere psalm mee.



Tot het Einde
Tot het Einde: Afl. 2

Vrijwilliger Lex wordt close met zijn cliënt Dineke, ondanks zijn intentie om afstand te houden. Dineke wacht in plaats van maanden al jaren op haar dood, wat de situatie complex maakt. Will praat open over het verlies van zijn dochter, dertien jaar geleden. Vrijwilliger Suzanne bewondert zijn openheid, maar worstelt met haar eigen verdriet over het verlies van haar moeder. Ondertussen probeert Corné de gespannen situatie tussen zijn cliënt Arie en diens vrouw Marianne zo goed mogelijk op te vangen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 126 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 mei, 22:39 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Nederland op film
Nederland op Film: Afl. 1

Films die gewone Nederlanders maakten in hun eigen omgeving tonen hoe ons land tussen september 1944 en mei 1945 werd bevrijd van de Duitse bezetter. Omdat veel amateurfilmers tijdens de oorlogsjaren een laatste filmrol hadden bewaard voor de dag waarop de bevrijding eindelijk een feit zou zijn, kunnen we vandaag de dag nog van provincie tot provincie, van stad tot stad zien hoe die bevrijding verliep. En hoe daarop het grootste feest uit de geschiedenis losbarstte.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 17

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Draadstaal
Draadstaal: Afl. 5

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

'Finaleweek' formatie: welke bewindspersonen zijn in beeld? Na een week reces begint morgen de week van de waarheid voor de formatie. Informateurs Gaan PVV, VVD, NSC en BBB samen een kabinet vormen? We spreken politiek verslaggever Nynke de Zoeten. * Aanval op Europarlementariër Ecke. De Duitse Europarlementariër Matthias Ecke raakte gisteren zwaargewond toen vier mensen hem aanvielen terwijl hij verkiezingsposters aan het plakken was in Dresden. We spreken erover met de Nederlandse Europarlementariër Mohammed Chahim (PvdA) en met Duitsland-correspondent Charlotte Waaijers. * Hoe bouwen we een kerncentrale? We gaan ervoor naar Finland.



Ziggo Sport voetbal
Milan - Genoa

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Metropolis
Metropolis: Afl. 9

Scheiden doet lijden, is de uitdrukking. Maar in Burkina Faso wordt er een feest gegeven als er gescheiden wordt. In Peru bestaat een detectivebureau alleen uit vrouwen. Zij zijn op zoek naar overspel en ontucht, om bij een scheiding sterker te staan. Tot slot biedt bemiddelaar Nishat een luisterend oor bij huwelijkse crises. Voor deze vrouwen is Nishat hun laatste hoop om hun huwelijk te redden.



NOS Bevrijdingsdag
NOS Bevrijdingsdag: Afl. 1

Liveregistratie van het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. Verder wordt er geschakeld naar het Bevrijdingsfestival in Zwolle en is er aandacht voor enkele ambassadeurs van de vrijheid.



ABBA against the Odds
ABBA against the Odds: Afl. 1

Het Eurovisie Songfestival werd vijftig jaar geleden gewonnen door een Zweedse band waar de wereld nog veel van zou horen: ABBA. Deze nieuwe documentaire over de band bestrijkt vooral de periode tussen de albums Waterloo (1974) en Super Trouper (1980). Er worden nog nooit eerder vertoonde beelden, foto's en interviews getoond. De documentaire is niet uitsluitend een succesverhaal, maar een film over een groep die tegen de tijdgeest en tegen de smaak van de muziekpers in uitgroeit tot een fenomeen. Een band ook die ten koste van persoonlijk leed probeert door te breken in de VS.



Dwars door de Lage Landen
Dwars door de Lage Landen: Afl. 3

Arnout komt aan in de jongste provincie van Nederland: Flevoland. Wanneer Arnout en zijn vrienden de polders doorkruisen, breekt er een hittegolf uit. Er is nauwelijks schaduw om beschutting te zoeken. Arnout gaat er op zoek naar de pioniers die dit nieuwe land bevolken en naar de imposante zeearend die een nest heeft gebouwd in het Ketelmeer. Het is een risicovolle onderneming, deze roofvogel laat zich niet elke dag zien. Maar Arnout heeft geluk: op het moment dat hij het nest nadert, wordt de zeearend aangevallen door een kiekendief, een adembenemend spektakel.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 18

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: "Ik Haat Racisme én N*gers" | Moreel Bewust | Rogier Kahlmann van Hart Voor Humor

Wil je de volgende keer bij de show zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief bij www.hartvoorhumor.nl Doneren: Klik hier Kahlmann is een heteroseksuele “witte” man van middelbare leeftijd die links-progressief woke Nederland op de hak neemt met zijn scherpe sarcastische grappen over alles wat maar woke is: het slavernijverleden, wit privilegé, n*gers, genderwaanzin en nog veel meer waar Rogier zich zeer moreel bewust van is. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Vroege vogels
Vroege Vogels: In het Haagse Bos duiken sperwers, bosuilen en eekhoorns op. De Haagse kronkel krioel

Politici en de koning zijn waarschijnlijk de bekendste bewoners van onze hofstad Den Haag. Maar tussen het Binnenhof en Huis ten Bosch ligt ook het Haagse Bos, een van de oudste beschermde bossen van Nederland. Tussen de hoge bomen duiken sperwers, bosuilen en eekhoorns op. De Haagse kronkel krioelt op de bosbodem, een miljoenpoot die bijna alleen hier leeft. En Menno Bentveld bezoekt ook de tuin van de koning om de prachtige bosanemoon te bewonderen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 126

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 15

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Gio
Gio: VOOR HET EERST ZWEMMEN IN DE TUIN! DIT IS ZO CHILL!💦

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 10

Hoe link je een mes aan een moord? Rachel onderzoekt bij het NFI verschillende messen uit de messendatabank en een mes dat is gevonden bij een plaats delict. En ze gaat mee met een dienst van Jan-Willem en Lennard van de Koninklijke Marechaussee in Hoek van Holland. Ze kijkt mee met de controle op verstekelingen in de vrachtwagens.



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 18

Violist Randall Goosby speelt de Louisiana Blues Strut van Coleridge-Taylor Perkinson. * De Hoge Tafel: trompettist Maite Hontelé bespreekt de muzikale vrijheid bij het improviseren. Ze treedt op met bassist Adinda Meertins en gitarist Yibran Rivero. * Huispianist Sven Figee en zangeres Michelle David voeren een gospelklassieker uit. * Componist des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis heeft twee van de ingezonden huis-tuin-en-keukencomposities gekozen. Ze worden uitgevoerd door het Berlage Saxophone Quartet en bariton Martijn Cornet. * De Jonge Held is de 16-jarige pianist Christopher Hartsink.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 17

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'We zijn kampioen!' 🔝

Peter Bosz, Guus Til en Joey Veerman omschrijven het gevoel van een kampioenschap. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier







NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 18

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Wildernis onder water
Wildernis onder water: De natuur floreert in geleidelijke overgangen tussen land en water, tussen zo

De natuur houdt van geleidelijke overgangen tussen land en water, zout en zoet water, zee en rivieren. Van zeldzame vogels tot kleine kreeftjes en insecten, het is de natuur die hoort bij de zeemonding van grote rivieren, zoals vroeger de Zuiderzee en nu de Maas in Rotterdam. Kenmerkend voor dit soort gebieden is ook de aanwezigheid van getijden en zandplaten, waar dieren voedsel kunnen vinden. Maar de oevers van de Maas zijn vooral bestemd voor het aanleggen van schepen en de Afsluitdijk heeft een eind gemaakt aan de natuur die de Zuiderzee ooit rijk was. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon.



Enkeltje Verweggistan
Enkeltje Verweggistan: Afl. 8

De elfjarige Bo en haar kleinere zusje Pip verhuizen met hun ouders voorgoed naar een klein wintersportdorpje midden in Oostenrijk. Daar kunnen ze iedere dag lekker doen wat ze het liefste doen: skiën. Maar ondertussen wordt het gemis van opa en oma ook steeds groter.





vThorben
vThorben: Val In Het Gat = VERLIEZEN

Bedankt voor het kijken naar Val In Het Gat = VERLIEZEN In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





FORMULA 1
FORMULA 1: Every Adrian Newey F1 Car | F1 TV Tech Talk

In this special episode of Tech Talk, F1 TV's Sam Collins looks at every F1 car that Adrian Newey has designed after the news emerged that he would be leaving Red Bull earlier this week. Starting from Newey's work with Fittipaldi as an aerodynamicist to some of his finest work with McLaren, Williams and Red Bull. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier







De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 2

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.



FORMULA 1
FORMULA 1: IN FULL: George Russell Takes Ed Sheeran For A Miami Hot Lap! | F1 Pirelli Hot Laps

Sit back and enjoy the ride as George Russell takes Ed Sheeran for a spin around the track in Miami. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 17

Op 4 mei herdenkt Nederland de gevallenen, op 5 mei wordt naast de bevrijding van Nazi-Duitsland ook de vrijheid gevierd. Hoe vanzelfsprekend is de vrijheid nog in deze tijd met oorlog aan de rand van Europa en groeiende spanningen tussen de geopolitieke grootmachten? Te gast is minister van Staat en oud-NAVO-topman Jaap de Hoop Scheffer. Ook een gesprek met het jongste Parlementslid van Oekraïne én frontsoldaat Sviatoslav Yurash. * In haar recent verschenen essay Brief in de Nacht schrijft Chaja Polak over de oorlog tussen Israël en Hamas en de zoektocht naar nuance. * Historicus Bas von Benda-Beckmann over zijn boek Het kleedje voor Hitler.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De plannen van de WHO voor een nieuw Pandemieverdrag – De Andere Tafel S1#10

Interviewer Pieter Stuurman praat met advocaat Meike Terhorst en journalist Toine de Graaf van De Andere Krant over de plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor een nieuw Pandemieverdrag en nieuwe Internationale Gezondheidsrichtlijnen. Deze zullen de WHO, een organisatie van de VN, die zwaar wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie, veel meer macht geven over het Nederlandse gezondheidsbeleid. Inmiddels neemt het verzet tegen de WHO-plannen steeds meer toe. In de VS zijn de Republikeinen in het geweer gekomen tegen de WHO. Ook in Nederland zijn vragen gerezen in het parlement. Terhorst werkt samen met het Neder lands Teleartsen Genootschap (NTG) en het Artsen Collectief aan een brief voor Nederlandse parlementariërs. Zij krijgen daarin handreikingen voor wat zij nog verder kunnen ondernemen, zoals zich uitspreken tegen de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus. Toine de Graaf volgt het WHO-dossier op de voet voor De Andere Krant. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Nationale viering bevrijding
NOS Nationale viering bevrijding: Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag.

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag in Roermond. De lezing wordt gehouden door Lilian Gonçalves-Ho Kang You. Aansluitend wordt het bevrijdingsvuur ontstoken.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 18

In een dorp in Tsjaad krijgen kinderen door een tekort aan klaslokalen alleen in de ochtend of in de middag les. Met de bouw van vier extra lokalen lossen we dit probleem op.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 20

Leven in vrijheid is een groot goed. Het is iets om elke dag dankbaar voor te zijn, maar in een tijd waarin er zoveel in de wereld gebeurt, kan soms ook de vraag opkomen of we die vrijheid wel uitbundig mogen vieren. Ds. René de Reuver denkt hierover na aan de hand van het verhaal van Paulus en Silas, die in de gevangenis belandden. Hoe kan het dat zij zelfs op deze plek een gevoel van vrijheid ervaarden? De liederen gaan over God als onze Bevrijder.



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

BBB-Tweede Kamerlid Gijs Tuinman, drager van de militaire Willemsorde, over Bevrijdingsdag en vieren van de vrijheid. * Oud-voorzitter van de Eerste Kamer Ankie Broekers-Knol over 4 en 5 mei. * Journalist Frits Barend over herinneringen aan de oorlog en de toename van anti-semitisme. * Psychiater Esther van Fenema over de bestseller The Anxious Generation. Hoe verslavend is de smartphone? * Electoraal geograaf Josse de Voogd over tv-serie Aangehaakt in Europa. Wat beïnvloedt het stemgedrag?



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 17

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 17

Geestelijk verzorger binnen de krijgsmacht Sanneke Brouwers spreekt op Bevrijdingsdag over veteranen, morele ambivalentie en het belang van vrijheid.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 17

Met zijn 88 jaar is Micha Gelber een van de weinige nog levenden die uit eerste hand over de concentratiekampen kunnen vertellen. Op Bevrijdingsdag gaat Marleen met Micha in gesprek over waarom het zo belangrijk blijft om juist nu zijn verhaal te vertellen.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Wanneer Uw Geld Sterft | TOESTAND IN DE WERELD #3

Bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op Klik hier Bedankt voor uw steun 🙏🏼



Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: Afl. 18

Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman aan bod.



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | FC Volendam 🆚 Ajax

Beschrijving In speelronde 32 is het tijd voor FC Volendam-Ajax. Zondagmiddag om 14:30 uur wordt er afgetrapt in het Kras Stadion, en in deze Warming Up zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar deze wedstrijd op een rij. #betterprepared #volaja ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: Jessy En Ik Proberen De RAKET Tegen Te Houden! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Jessy En Ik Proberen De RAKET Tegen Te Houden! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Zappelin Brigade
Zappelin Brigade: Afl. 1

Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels gaan helpen. We testen je vogelkennis bij Fenna, duiken in een sprookje met Roos, maken met Rosalie een zonnebloemhuis en dansen met Zuzu. In het rubriekje 'gekwetter uit de natuur' beantwoorden kinderen vragen over de natuur en vogels. We sluiten het feest af met het optreden van ons actielied.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HiEROM WAS PAPA WEG & GAAN WE NAAR DiT VAKANTiEHUiSJE | Bellinga Vlog #3149

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 18

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Post-Qualifying Reaction | 2024 Miami Grand Prix

Listen to all the reaction to our Qualifying session in Miami which saw Ferrari team mates Carlos Sainz and Charles Leclerc finish just behind Max Verstappen ahead of Sunday’s race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Daniel Ricciardo’s Post-Sprint Scenes 🥰

Daniel Ricciardo was welcomed to a fantastic reception after a hugely impressive display in the Sprint at the Miami Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Brodie That Dood Supporting Track-Side! 🐶🎧

Brodie That Dood was spotted track-side during the Qualifying session at the Miami Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Max Verstappen’s Pole Lap | 2024 Miami Grand Prix | Pirelli

Ride onboard with Max Verstappen in Miami as he secured his seventh consecutive pole position, the longest streak of his career. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Documentaire Nationale Herdenking
NOS Documentaire Nationale Herdenking: Afl. 2

Documentaire over concentratiekamp Ravensbrück, waarin voornamelijk vrouwen zaten. In de documentaire wordt de kleinzoon gevolgd van Aat Breur. Zij maakte tekeningen over omstandigheden in het kamp.