

- Nederland.TVJongeren.TVNederland.TVSpelletjes.TV
- Amusement.TVKennis.TVNieuws.TVSporten.TV
- Beurs.TVKinderen.TVOndernemen.TVTalentenjacht.TV
- Cultuur.TVKook.TVOnrecht.TVVaartuig.TV
- Formule1.TVLachen.TVOranje.TVVerkiezing.TV
- Gamen.TVMensen.TVPolitiek.TVVoertuig.TV
- Geloof.TVMode.TVReis.TVVoetbal.TV
- Gezondheid.TVMuziek.TVSerie.TVWeer.TV
- Informatief.TVNatuur.TVSpeelfilm.TVWoon.TV
Noord-Zuid-Oost-West - Alle afleveringen
In het cultuurmagazine Route C: Sander van Laar maakt bloemstillevens zoals de oude meesters dat deden, maar dan met moderne technieken.
Droogte in ons 'natte land' komt steeds vaker voor en lijkt steeds extremer te worden. Maud Hawinkels neemt ons mee door Brabant. Verder Van Rossem vertelt van RTV Utrecht.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Verder Ik was erbij: Verhalen uit de Stad van Omroep West.
Samen met haar hond en cameraploeg gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. Verder De verdwenen stad van NH Media.
In het cultuurmagazine Route C: het Utrechts Studenten Concert brengt de opera Doctor Atomic, over het maken van de eerste atoombommen.
Droogte in ons 'natte land' komt steeds vaker voor en lijkt steeds extremer te worden. Maud Hawinkels neemt ons mee door Brabant. Verder ROEG! van RTV Drenthe en Beatrix 85 jaar van NH Media.
In het drieluik Adel in Utrecht vertellen telgen uit adellijke geslachten over het rijke verleden van de Utrechtse adel. Verder Trugkieke van Omroep Zeeland.
Samen met haar hond en cameraploeg gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. Verder De verdwenen stad van NH Media.
In het cultuurmagazine Route C: organist Jan Hage in de Utrechtse Domkerk.
Ommeren, een dorpje in de Betuwe, werd uit het niets wereldnieuws doordat het Nationaal Archief een kaart voor nazischatten publiceerde. Ommeren werd overspoeld door goudzoekers die, ondanks een verbod, overal begonnen te graven. Ze vonden niets. De burgemeester staat nu nog één keer toe dat er wordt gegraven naar de vermeende nazischat.
Telgen uit adellijke geslachten vertellen over het rijke verleden van de Utrechtse adel en over de invloedrijke rol die de adel vroeger had. Verder Wandelen met Wielaert.
Samen met haar hond en haar cameraploeg, gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. Verder Beatrix 85 jaar en Ed Ziet Ze Vliegen.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: kunstenaar Annabel Schouten maakt kunst in de openbare ruimte met voetafdrukken.
Het festival Film by the Sea beleeft in 2023 zijn 25e editie. Er zijn dit jaar ruim honderd films uit alle hoeken van de wereld te zien. De ruggengraat van Film by the Sea wordt gevormd door boekverfilmingen, waarvan een selectie van acht titels in competitie wordt beoordeeld door de vakjury. Ook worden er prijzen uitgereikt door een jongerenjury, een International Student Jury en drie Zeeuwse jury's.
In het drieluik Adel in Utrecht vertellen telgen uit adellijke geslachten over het rijke verleden van de Utrechtse adel en over de invloedrijke rol die de adel vroeger had. Verder Beatrix 85 jaar en Route C over het Amerikaanse geluid van de band Turmoil.
Samen met haar hond en cameraploeg gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. Verder: De verdwenen stad van NH Media.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: het werk van kunstenaar Joyce Overheul draait vaak om politieke onderwerpen als activisme, feminisme, gelijkheid en vrouwenrechten.
Nieuwe afleveringen van Droogte in Brabant, Van Rossem vertelt en een serie n.a.v. de 85e verjaardag van prinses Beatrix.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. In De Verdwenen Stad een zoektocht naar sporen van de historische Haarlemse beek. Een een nieuwe Route C.
Samen haar hond en cameraploeg gaat Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. In deze aflevering ontmoet Frédérique in Kapelle lokale held Robin Valentijn. Verder: Ed Ziet Ze Vliegen en Route C.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Wageningse Engpad in Wageningen. En in De Keuken van Zeeland: Zeeuws zout.
In het cultuurmagazine Route C: Amerikaans geluid van de band Turmoil.
Droogte in ons 'natte land' komt steeds vaker voor en lijkt steeds extremer te worden. Maud Hawinkels neemt ons mee door Brabant en laat zien hoe organisaties en bewoners hun best doen om het landschap zo in te richten, dat het water zo goed mogelijk vastgehouden kan worden. In deze aflevering: hoogveengebied de Peel.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Loarns Enkenpad in Laren. En in Route C: het boerenleven van vroeger, te zien in streekmuseum Vredegoed in Tienhoven.
Samen haar hond en cameraploeg gaat Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. In deze aflevering bezoekt Frédérique Vlissingen en gaat ze in Oost-Souburg de strijd aan met Vikingen. En in Ons Dorp: ronkende motoren in de duinen bij Callantsoog.
Kolonisten verjoegen in de 17e eeuw de bewoners van het land ten zuiden van Manhattan en stichtten Breuckelen, het huidige Brooklyn. Mogen we wel trots zijn op de band tussen Breukelen en Brooklyn? Het laatste deel van dit drieluik.
In het cultuurmagazine Route C: dansvoorstelling Eros.
Jochem van Gelder gaat op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze laatste aflevering, de finale, spant het erom. In Kunst om de hoek het verhaal achter het kunstwerk 'Man met de geit' in Dorst.
Kolonisten verjoegen in de zeventiende eeuw de bewoners van het land ten zuiden van Manhattan en stichtten Breuckelen, het huidige Brooklyn. Mogen we wel trots zijn op de band tussen Breukelen en Brooklyn? Het tweede deel van dit drieluik. In Trugkieke oude en nieuwe beelden van het Zeeland van toen en nu.
Samen met haar hond en cameraploeg gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. Ze wordt in Arnemuiden in lokale dracht gehesen en in Middelburg ontdekt ze een middeleeuws stelsel van steegjes. In Ons Dorp is te zien hoe het leven in de provincie Noord-Holland er vroeger uitzag.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Horsthoekerpad in Heerde. En in het cultuurmagazine Route C: kunstenaar Cecilia Rebergen worstelt met weerbarstig, industrieel restmateriaal.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: de grappige, keramische beelden van Hansje Aelvoet uit Maarssen.
In Focus op Gelderland gaat Jochem van Gelder op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze zevende aflevering gaat het team van Maurice weer aan de slag. En in Kunst om de hoek het verhaal achter het kunstwerk 'Kiem' in Breda.
Kolonisten verjoegen in de 17e eeuw de bewoners van het land ten zuiden van Manhattan en stichtten Breuckelen, het huidige Brooklyn. Mogen we wel trots zijn op de band tussen Breukelen en Brooklyn? Deel 1 van dit drieluik. En een korte film de Pier van Scheveningen.
Samen met haar hond en cameraploeg gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland. Frédérique gaat sportvissen op de Oosterschelde, eet tong op Colijnsplaat en bekijkt de kerkklok van Kortgene. En in Ons Dorp is te zien hoe het leven er in de provincie Noord-Holland vroeger uitzag. Het alledaagse leven en bijzondere gebeurtenissen zijn door amateurfilmers vastgelegd. Deze keer: de aantrekkingskracht van de kermis in de jaren 60.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen in het programma Klaas op Klompen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Rhenoijschepad in Rhenoy. En in het cultuurmagazine Route C deze keer: een expositie over het huwelijk in de jaren 50 tot 75 in het Volksbuurtmuseum in Utrecht.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: een dansconcert over aanraken, misgrijpen en elkaar weer vastpakken.
Jochem van Gelder gaat op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze zesde aflevering gaat het team van Lawrence weer aan de slag.
Wie één leven redt, redt de hele wereld. Dit is het verhaal van Joop en Willy Westerweel. Het verhaal van de Zutphense Joop Westerweel (1899) is nagenoeg onbekend. Toch is hij de spil van de Westerweelverzetsgroep en wordt hij in Israël net zo herdacht als Oskar Schindler.
Samen haar hond en cameraploeg gaat zangeres en actrice Frédérique Spigt op ontdekkingstocht door Zeeland.
Verslag van de legendarische Zomercarnaval-straatparade. Een explosie van kleur, muziek, feest en creativiteit in een stoet van dansers, musicfloats, drumbands en de meest spectaculaire kostuums.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: het verhaal van twee muzikale kemphanen in Utrecht.
Jochem van Gelder gaat op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze vijfde aflevering gaat het team van coach Maurice weer aan de slag.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. In deze aflevering verdiept Maarten zich in de Alfred Tepe, de architect die halverwege de 19e eeuw zeventig katholieke kerken tekende, waarvan er nog altijd ettelijke in de provincie Utrecht staan.
Presentator en muzikant Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten, terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Ter plekke wordt vervolgens een nieuw nummer bedacht, gecomponeerd en uitgevoerd. Deze week gaat Christon gaaat op pad met Gerda Havertong. Zij kwam op 20-jarige leeftijd vanuit Suriname in Den Haag wonen.
Wandelend door bossen, over paadjes en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Ambts en Rijkspad in Winssen.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: presentator en muzikant Joris Linssen. Hij speelt met zijn band Caramba hun show Dichterbij.
In het programma Focus op Gelderland gaat Jochem van Gelder op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze vierde aflevering is het team van coach Lawrence weer aan de beurt.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Maarten verdiept zich in zeepfabriek De Duif. Deze fabriek stond ooit op de hei bij Zeist. Daaromheen verrezen woningen en die plek kreeg later de naam Den Dolder.
Presentator en muzikant Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten, terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Ter plekke wordt vervolgens een nieuw nummer bedacht, gecomponeerd en uitgevoerd. Deze keer gaat Christon met Ricky Koole terug naar haar roots in Schipluiden, de plek waar haar ouders een pannenkoekenhuis hadden.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Alemschepad in Alem.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: een museum over knopen draaien in Montfoort.
Jochem van Gelder gaat op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze derde aflevering gaat het team van coach Maurice aan de slag.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. In deze aflevering onderzoekt Maarten waarom de beroemde 16e-eeuwse filosoof René Descartes in de problemen kwam op de Utrechtse Universiteit.
Presentator en muzikant Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten, terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Ter plekke wordt vervolgens een nieuw nummer bedacht, gecomponeerd en uitgevoerd. Deze keer is Christon in Leidschendam met Ed Struijlaart.
Wandelend door bossen, over paadjes en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Deze keer loopt hij het Oldenallerpad in Putten.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: schilderijen met borduurwerk van vrouwenlijven gemaakt door kunstenaar Sofie Colpa.
Jochem van Gelder gaat op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze tweede aflevering gaat het team van coach Lawrence aan de slag.
Roeg, het programma over de natuur in Drenthe, richt zich op het valkruid, misschien beter bekend als arnica. Dit is een plant die je vroeger overal in Drenthe vond en die nu heel erg zeldzaam is geworden. Hoe komt dat en wat kunnen we eraan doen?
Presentator en muzikant Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten, terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Ter plekke wordt vervolgens een nieuw nummer bedacht, gecomponeerd en uitgevoerd. Deze keer is Christon in Den Haag met Tim Akkerman.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Achterwooldsepad in 't Woold.
Zanger en liedjesschrijver Blaudzun gaat met zijn vaste muzikanten voor het eerst met zijn liedjes het theater in.
In het programma Focus op Gelderland gaat Jochem van Gelder op zoek naar de beste amateurfotograaf van Gelderland. In deze eerste aflevering leren we de zes kandidaten en de twee coaches kennen.
Presentator en muzikant Christon Kloosterboer trekt door de regio en maakt kennis met artiesten terwijl zij hem rondleiden door hun eigen streek of stad. Ter plekke wordt vervolgens een nieuw nummer bedacht, gecomponeerd en uitgevoerd. Deze keer is Christon in Delft met Roel van Velzen.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen in het programma Klaas op Klompen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Kandiapad in Groessen.
Volgens bordspelontwerper Joost Das is het zeker niet zo dat gezelschapsspellen langzaam uitsterven, omdat 'iedereen' online spelletjes speelt. Júist deze spellen zijn nu razend populair, vertelt Joost in het cultuurmagazine.
Unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
De tweedelige documentaire Het dierenpark van mijn vader is gebaseerd op het gelijknamige boek van kunstenaar Jan Oosting. Als zoon van de oprichter van de dierentuin in Emmen groeit hij op tussen de olifanten, giraffes en andere dieren. Een bewogen jeugd, vol spannende en ontroerende verhalen.
De tweedelige documentaire Het dierenpark van mijn vader is gebaseerd op het gelijknamige boek van kunstenaar Jan Oosting. Als zoon van de oprichter van de dierentuin in Emmen groeit hij op tussen de olifanten, giraffes en andere dieren. Een bewogen jeugd, vol spannende en ontroerende verhalen.
Violiste Marthe Lasthuis, alias Honingbeer, combineert haar viool met elektronische beats en maakt nieuwe, dromerige muziek.
Een unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden.
De Rotterdamse filmmaker Rik van der Linden neemt de kijker mee op expeditie om de stadsnatuur tot leven te wekken. Samen met ecologen en stadsbewoners ontdekt hij de stad als natuurgebied en filmt bijzondere scènes die zich buiten ons blikveld afspelen.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen in het programma Klaas op Klompen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Fliertpad in Twello.
Kunstenaar Elisabeth Müller maakt abstracte kunst van de muziekstukken van Bach.
Een unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. In deze aflevering duikt Maarten in de geschiedenis van de Utrechter Anthonie Mor.
De Rotterdamse filmmaker Rik van der Linden neemt de kijker mee op expeditie om de stadsnatuur tot leven te wekken. Samen met ecologen en stadsbewoners ontdekt hij de stad als natuurgebied en filmt bijzondere scènes die zich buiten ons blikveld afspelen.
Wandelend door bossen, over paadjes van boerenerven en langs sloten en beekjes, ontdekt presentator Klaas Drupsteen de klompenpaden van Gelderland. Onderweg praat hij met voorbijgangers en bewondert hij de omgeving. Deze keer loopt hij het Kreelsepad in Ede.
In het cultuurmagazine Route C: de historische molen van Westbroek draait weer.
Unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. In deze aflevering bezoekt Maarten Landgoed Maarsbergen, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Maarten krijgt een rondleiding van een jonge bewoner.
In de serie Grijsgroen neemt Rotterdamse filmmaker Rik van der Linden de kijker mee op expeditie om de stadsnatuur tot leven te wekken. Samen met ecologen en stadsbewoners ontdekt hij de stad als natuurgebied en filmt bijzondere scènes die zich buiten ons blikveld afspelen.
Serie over het Utrechtse wervengebied. Over de mensen die er wonen en werken, de slechte staat waarin het verkeert en het plan om de komende dertig jaar te gaan restaureren. Het derde en laatste deel.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: de zoektocht van Anne-Fay naar haar zwarte roots in Reaspora.
Een unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Maarten is gefascineerd door de Hollandse Waterlinies, onze unieke historische verdedigingslinies. Unesco Werelderfgoed, vol ingenieuze waterwerken en robuuste forten.
In de serie Grijsgroen neemt Rotterdamse filmmaker Rik van der Linden de kijker mee op expeditie om de stadsnatuur tot leven te wekken. Samen met ecologen en stadsbewoners ontdekt hij de stad als natuurgebied en filmt bijzondere scènes die zich buiten ons blikveld afspelen.
Serie over het Utrechtse wervengebied. Over de mensen die er wonen en werken, de slechte staat waarin het verkeert en het plan om de komende dertig jaar te gaan restaureren. Het tweede deel.
In het cultuurmagazine Route C deze keer: een poppenvoorstelling over hoe manipulatie werkt.
Een unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. In deze aflevering bezoekt Maarten Kamp Amersfoort en hoort daar over het bijzondere artsenverzet in de Tweede Wereldoorlog.
In de serie Grijsgroen neemt Rotterdamse filmmaker Rik van der Linden de kijker mee op expeditie om de stadsnatuur tot leven te wekken. Samen met ecologen en stadsbewoners ontdekt hij de stad als natuurgebied en filmt bijzondere scènes die zich buiten ons blikveld afspelen.
Serie over het Utrechtse wervengebied. Over de mensen die er wonen en werken, de slechte staat waarin het verkeert en het plan om de komende dertig jaar te gaan restaureren. Vandaag het eerste deel.
In het cultuurmagazine Route C: Het Utrechts Archief krijgt al het materiaal van de legendarische homodiscotheek De Roze Wolk.
Unieke kijk achter de schermen van de gezondheidszorg in Drenthe. Ondanks de toegenomen werkdruk proberen zorgmedewerkers elke dag het verschil te maken in het leven van patiënten, bewoners en familieleden. Het is hun zorghart dat ervoor zorgt dat ze er telkens weer staan.
Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Maarten verdiept zich in de drukste tramlijn ooit van Nederland. Deze liep tussen Zeist en Utrecht. En de stad Utrecht had zelfs een eigen Noord/Zuidlijn, die liep over de Oudegracht.
In de serie Grijsgroen neemt Rotterdamse filmmaker Rik van der Linden de kijker mee op expeditie om de stadsnatuur tot leven te wekken. Samen met ecologen en stadsbewoners ontdekt hij de stad als natuurgebied en filmt bijzondere scènes die zich buiten ons blikveld afspelen.
Jan de Haan is wereldberoemd als componist, dirigent en uitgever van HaFaBra-muziek, muziek voor harmonie, fanfare en brassband. Het opus magnum van De Haan is een muzikaal portret van Jan de Haan.
In het programma De verdwenen stad wordt iedere aflevering een andere plek in Haarlem belicht, om te kijken hoe die in de loop van de tijd is veranderd. Deze keer de Amsterdamse Poort, de enige van de in totaal veertien Haarlemse stadspoorten die de sloopwoede in de 19e eeuw heeft overleefd.
