True
Politiek.TV - TV kijken via internet, de beste Politiek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

22-04-2024
AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Helmond Sport - Jong Ajax | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel Helmond Sport - Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



2Doc
2Doc: Afl. 27

Portret van Dmitry Muratov, de hoofdredacteur van de enige onafhankelijke krant van Rusland: Novaya Gazeta. In 2021 ontvangt hij de Nobelprijs voor de Vrede en als Rusland kort daarna Oekraïne binnenvalt, kondigt hij aan dat hij de prijs gaat veilen. Kort daarna wordt er in een trein verf over hem heen gegooid en hij loopt blijvende schade op aan zijn ogen. Toch zet hij zijn werk en de veiling voort en hij blijft het regime van Poetin bekritiseren. Een portret van een buitengewoon individu, wiens leven in het teken staat van het strijden voor de vrijheid van meningsuiting.







Food for Thought
Food for Thought: Afl. 3

Dagelijks komt er veel voedsel uit Kenia binnen: sperziebonen, paksoi, sugarsnaps, basilicum, mango's en bloemkool. Veel van deze producten worden speciaal verbouwd voor de export. Waarom worden er zoveel groenten uit Kenia geïmporteerd die in Nederland zelf verbouwd kunnen worden? Het stabiele klimaat en de extreem lage lonen (zo'n 2 à 3 dollar per dag) maken Kenia de groentetuin van Europa. De Nederlandse consument is verwend met groenten en fruit die het hele jaar beschikbaar zijn.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Wouter de Winther met het laatste nieuws uit Den Haag. * Huub Stapel, Femmetje de Wind en Rob Oudkerk over de actie 'Wij zijn allemaal Oranje'. * Morgen is de dag van de audiodescriptie. * Oorlog is erfelijk.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 71 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 15

Voor velen maakt het veel uit: hoe een kip de nek om is gedraaid. De supermarkt heeft er zelfs een apart schap voor: halal staat erop. Vlees, vroom geplukt voor moslims. Maar wanneer is een kip eigenlijk halal en wanneer niet? En waarom hebben alle andere kippen tenminste één ster van het Beter Leven-keurmerk, en moet de halalkip het alleen met halal doen? Of zit dat betere leven daar al bij ingebakken? Keuringsdienst van waarde vol vragen over kip met een keurmerk waarvan niemand weet wat dat precies betekent.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Bruins Slot wil meer sancties tegen Israëlische kolonisten. Demissionair minister Hanke Bruins Slot van Buitenlandse Zaken zei tijdens de vergadering in Luxemburg met Europese ministers, dat de sanctielijst tegen gewelddadige Israëlische kolonisten dringend moet worden uitgebreid. * Archief Soldaat van Oranje naar Literatuurmuseum. We bespreken de literaire erfenis van Erik Hazelhoff Roelfzema met dochter Karna Hazelhoff Roelfzema en prinses Irene, beschermvrouwe van de Stichting Erik Hazelhoff Roelfzema Prijs. * Huurwet lijkt op meerderheid af te stevenen. Een debat tussen Kavish Partiman van Vastgoed Belang en Zeno Winkels van de Woonbond.



Tiki Taka Touzani
Tiki Taka Touzani: Afl. 1

Soufiane Touzani, pionier van het straatvoetbal, gaat langs bijTijjani Reijnders om hem het hemd van het lijf te vragen en uit te dagen met spannende challenges.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando’s ‘Surprising’ Podium & Zhou’s Homecoming | 2024 Chinese GP Review | F1 Nation Podc

Was Max Verstappen’s victory at the Chinese Grand Prix his most dominant of 2024? How did Lando Norris beat the Red Bull of Sergio Perez and both Ferraris to claim P2? What did Zhou Guanyu make of his historic first home race? From the Shanghai paddock, Tom Clarkson is joined by F1 tech expert Albert Fàbrega and Mercedes reserve driver, Fred Vesti, to discuss all the big talking points from Formula 1’s first race in China since 2019. Plus, Carlos Sainz’s manager, Carlos Oñoro, gives us the latest on how the Spaniard’s search for a seat in 2025 is going and Chinese journalist Frankie Mao tells us what it meant to have F1 back in the country. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hunted
Hunted: Afl. 4

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

In het Brabantse Dongen worden Renate en haar vriend Twan horendol van de geluidsoverlast van de buren. Met name het gestamp op de trap zorgt voor veel ergernis. Buren Linda en Mark hebben een groot gezin en dat produceert nu eenmaal meer leefgeluiden. Hoogste tijd dat mr. Visser en Viktor naar Dongen reizen om rust in de tent te brengen.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 15

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



Radar
Radar: Afl. 12

De verbruiksbelasting op alcoholvrije dranken. Want waarom geldt deze belasting wel voor water met citroen, maar niet voor suikerrijke chocolademelk? Ook zoeken we uit waarom het zo moeilijk is om je contract bij beveiligingsbedrijf Verisure op te zeggen en probeert Fons Hendriks contact te krijgen met Peter Gillis.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 81

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 21

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: ONZE AARDE | Kinderliedjes | Dag van de Aarde | Leer de Dans | Minidisco

#shorts van de dans van het kinderliedje: Onze Aarde. Denk jij ook mee over onze aarde? Over land, lucht en zee… Met zijn allen gaan wij er voor zorgen, en wat doen we er dan mee? Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST ONZE AARDE Denk jij ook mee over onze aarde? Over land, lucht en zee Met zijn allen gaan wij er voor zorgen En wat doen we er dan mee? Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Onze aarde geeft ons alles om te leven Kijk maar goed om je heen Als we alles ook een beetje eerlijk delen Is er genoeg voor iedereen Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Zuurstof, water, energie Onze aarde geeft het ons allemaal Planten, dieren, energie Onze aarde is echt heel speciaal Zet je in voor onze wereld Maak je sterk voor elkaar Wat we nu doen om haar beter te maken Is in de toekomst nog veel meer waard Zuurstof, water, energie Onze aarde geeft het ons allemaal Planten, dieren, energie Onze aarde is echt heel speciaal Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Onze aarde, geef hem door Van Oost naar West, we doen het voor Onze aarde, geef hem door Van Noord naar Zuid, we gaan er voor Denk jij ook mee over onze aarde? Over land, lucht en zee Met zijn allen gaan wij er voor zorgen En wat doen we er dan mee? Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Geld educatie? Staat’s Schuld S1 #6

Deze aflevering is Arnold Hubach mijn gast. Arnold is de onder andere man achter Bitcoin Focus, het eerste Bitcoin magazine van nederland en eindredacteur van uitgeverij Kosensus network. Arnold vertelt over bitcoin educatie en hoe dit juist in niet westerse landen mensen een handreiking biedt. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



First dates
First Dates: Afl. 28

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 80

Mariska woont op Texel in een stoer huis omlijst met meerpalen, dat door weer en wind alleen maar mooier wordt. Samen met haar man begon ze aan de verbouwing. Hij overleed helaas in die periode. Toch heeft ze van een oude bungalow iets unieks gemaakt. * Chef-kok Ramon maakt een hartige taart van filodeeg, die hij vult met Surinaamse kip. * 2024 is uitgeroepen tot het jaar van de huismus. Vogelaar Camilla gaat in Amsterdam op zoek naar deze vogel. Het gaat namelijk niet goed met de huismus, het is inmiddels een bedreigde soort. * De Turkse Betül maakt en beschildert met de hand op Turkse traditionele wijze patronen op borden, vazen en tegels.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 59

Nynke de Jong zit aan de zijde van Jeroen. * In een bomvolle rechtszaal in Amsterdam begon vandaag de civiele rechtszaak van de Staat tegen Sywert van Lienden en zijn zakenpartners. Journalisten Felicia Alberding en Jan-Hein Strop schuiven aan over de zaak. * Het liefdesverhaal van Máxima en Willem-Alexander is verfilmd in de duurste Videolandproductie ooit. Marcia Luyten schreef een boek over Máxima dat de basis vormde voor de serie en Ineke Holtwijk onthulde haar identiteit. * Met nog 95 dagen tot de Olympische Spelen blikken wij vooruit met de Nederlandse hockeyploeg. Aan tafel Thierry Brinkman, Duco Telgenkamp en Thijs van Dam.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 113

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Eric ziet het meteen helemaal zitten met Fanny. En Fanny pakt hem nog verder in met lekkernijen uit de Afrikaanse keuken. Romy heeft het gevoel dat Wieger haar wel heel erg laat werken.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Ben stuurt bloemen naar zijn exen en Wouter ontdekt tot zijn eigen verbazing dat hij n

Ben stuurt bloemen naar zijn exen en Wouter ontdekt tot zijn eigen verbazing dat hij niet meer verliefd is op Leonoor. In Huh?! wordt het woord 'neutraal' uitgelegd. Kan Sosha wel net doen alsof ze verliefd is? Een pingpongbal als dop, werkt dat? Janouk en Eva zoeken het uit.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando, NEVER Forget Your Mum’s Birthday! 🎉

Lando Norris wishes his mum a happy birthday after securing P2 in Shanghai. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

In onze samenleving ervaren steeds meer mensen gevoelens van eenzaamheid. Door het hele land zijn er daarom unieke initiatieven ontstaan, bedoeld om mensen samen te brengen en de isolatie te doorbreken. Iedere donderdag kookt een groep mensen samen in Assen, en de hele buurt mag komen eten.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 96

Komt er een puntenstelsel voor huurders? * Landelijke actie tegen lage vaccinatiegraad * Zorgen in Europees parlement over opkomst radicaal rechts * Chinese spionnen in Duitsland



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 80

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Zhou's Homecoming, Lando Podium Joy And The Best Team Radio | 2024 Chinese Grand Prix | P

Dive into the heart of the action with our exclusive onboard footage. Witness the dramatic clashes and masterful overtakes that defined the race, from Lando Norris’ stellar P2 finish to the emotional homecoming celebration of Zhou Guanyu. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Geld educatie? - Staat’s Schuld S1 #6

Deze aflevering is Arnold Hubach mijn gast. Arnold is de onder andere man achter Bitcoin Focus, het eerste Bitcoin magazine van nederland en eindredacteur van uitgeverij Kosensus network. Arnold vertelt over bitcoin educatie en hoe dit juist in niet westerse landen mensen een handreiking biedt. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Pure Pit Stop Perfection 👌

Watch back this trackside moment as Red Bull combine 2.1 and 2.0 second stops on this incredible double stack. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 81 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 22

Kinderen voor Kinderen viert de vrijheid tijdens een eigen bevrijdingsfestival en wordt de bekende 5 mei-fakkel ontstoken. Op 5 mei vieren we de vrijheid en staan we als land stil bij de onschatbare waarde van vrijheid, die allesbehalve vanzelfsprekend is. Vier met ons de vrijheid en zing en dans lekker mee.



Gio
Gio: DIT DOET WEL PIJN MET VERHUIZEN..🥲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 78

André van Duin zit 60 jaar in het vak en dat wordt gevierd met zijn eigen boek, geschreven door Jan Vriend. Beiden zijn te gast. * Het tv-programma Het Blok keert na 13 jaar afwezigheid weer terug op de Nederlandse buis. Koppels worden hierin gevolgd om hun eigen bouwval compleet te renoveren. Sanne van der Galiën en Jessica Schouten-Massa doen mee aan het programma. Zij blikken vooruit. * Stichting Ambulance Wens vervulde tijdens de huldiging van KNVB Beker-winnaar Feyenoord een paar wensen. Kees Veldboer vertelt erover. * Tjindjara Metschendorp tourt door de theaters. Om dat te vieren treedt ze bij ons op.



StukTV
Is DIT onze GROOTSTE Jachtseizoen tv-BLUNDER? 🤔 #stuktv #jachtseizoen #fail #blunder #humor

GOED NIEUWS! Komende donderdag start het nieuwe Jachtseizoen op SBS6! Wie wil jij als boef zien?



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 78

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Vitesse
VITESSE | Kids Club Dag 2024

Op woensdag 17 april was het tijd voor de jaarlijkse Kids Club Dag. Bij GelreDome waren dolenthousiaste kinderen aan het genieten van de activiteiten. Daarna verscheen de selectie bij het stadion en konden de kinderen handtekeningen scoren van hun idool. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Nienke Plas
Na jaren wachten is het eindelijk zover! #365 By Nienke Plas

Ik voel me metéén rustig! calma calma calma!! 😌✨ MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi





vThorben
vThorben: VIS FABRIEK MAKEN Op Mijn SKYBLOCK In Minecraft! (Kleurstad)

Bedankt voor het kijken naar VIS FABRIEK MAKEN Op Mijn SKYBLOCK In Minecraft! (Kleurstad) In deze video speel ik samen met @Giel1 Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: VIS FABRIEK MAKEN Op Mijn SKYBLOCK In Minecraft! (Kleurstad)

Bedankt voor het kijken naar VIS FABRIEK MAKEN Op Mijn SKYBLOCK In Minecraft! (Kleurstad) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 5

Vijf weken lang was Bert van Leeuwen te vinden in het Buursteunpunt van het Leger des Heils in Rotterdam. Samen met de bezoekers blikt hij terug op deze bijzondere tijd. Bert ontmoet de vrijwilligers Mohammed en Leah, die onder andere de Kledingshare organiseren voor wijkbewoners, en hij boekt samen met Leah een speciaal 'uitje'. Ook ontmoet hij Jan, een verzamelaar die voor een belangrijke opdracht staat. Jan moet echt gaan opruimen, anders moet hij mogelijk zijn huis uit.



EnzoKnol
EnzoKnol: HET DAKRAAM ZIT ER EINDELIJK IN!! #3905

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 3

Amsterdam neemt maatregelen om mogelijke demonstraties op de Dam tegen de oorlog in Gaza te voorkomen. Sommige mensen willen op 4 mei ook de slachtoffers van die oorlog gedenken. Is dat inderdaad een goed idee of moet de Dodenherdenking blijven zoals die is? * Nederland heeft meer en meer opvangplekken nodig voor asielzoekers. Hoe denken de kijkers over een azc in hun buurt?



FORMULA 1
FORMULA 1: Ricciardo Gets Rear-ended! 💥

Lance Stroll crashes into the back of Daniel Ricciardo. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 76

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.







Vitesse
Vitesse: KIDSCLUB | Kids Club Dag 2024

De eerste Kids Club Dag van het jaar heeft plaatsgevonden in GelreDome. #vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid ChristenUnie Don Ceder, hoofdredacteur EW Magazine Hella Hueck en rechtsgeleerde Afshin Ellian. Met hen hebben we het over de leeftijdscheck voor jongeren op internet, over de almaar stijgende woningprijzen en over het demonstratierecht in Nederland.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 42

Buurvrouw Rian spaart zegels. Na heel veel boodschappen doen, heeft ze eindelijk genoeg zegels voor een kaartje naar het pretpark. Maar dan blijkt net de actie afgelopen. Heeft Fenna nog een idee voor haar? Meester Jesper legt uit hoe je eerlijk deelt, Fenna knutselt een spaarmonster en buurvrouw Noël is van plan bankdirecteur te worden. Ga je dan met al het geld van anderen op de bank zitten?



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 112

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 16

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Feyenoord
CUP WINNER 2024 🏆 | Highlights Feyenoord - N.E.C. | TOTO KNVB Beker

Feyenoord is bekerwinnaar 2024! Het team van trainer Arne Slot pakte de prijs zondag in de eigen Kuip tegen N.E.C., dat met 1-0 werd verslagen. Igor Paixão was met zijn treffer de matchwinner. Bekijk alles over de bekerfinale tegen N.E.C. in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier