True
Politiek.TV - TV kijken via internet, de beste Politiek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

27-02-2024
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting SC Cambuur - N.E.C.

27m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel gespeeld op dinsdag 27 februari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Paul Waarts, Ferry van Veghel, Guy Weski, Onno de Jong, Paul Vugts en Saskia Belleman over de uitspraak in het proces Marengo.



Chicago Fire
Chicago Fire

Stella Kidd keert terug naar Firehouse 51. Het team moet samenwerken om een kaliumbrand in een tunnel te blussen. Na dat incident begint Ritter zich zorgen te maken over een jonge agent die getuige is geweest van de dood van een vrachtwagenchauffeur.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 22

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 3

Kunstenares Katinka Simonse, alias Tinkebell, is een omstreden, zeer mediageniek fenomeen. In haar universum bestaat geen onderscheid tussen leven, kunst en activisme; Tinkebell is zelf haar eigen kunstwerk. Alles wat ze op haar levenspad tegenkomt kan onderdeel worden van haar verhaal. Filmmaker Judith de Leeuw kreeg toegang tot al het over Tinkebell bestaande beeldmateriaal, inclusief haar volledige privéarchief. Ze construeerde daarmee een archieffilm over hoe je als mens, levend op de ruïnes van het verleden, een personage kunt worden in je eigen verhaal. Wat is de prijs die je betaalt als je daar koste wat kost in wilt blijven geloven?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 32 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 februari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



AFC Ajax
AFC Ajax: The most satisfying pass you’ll see today 🎱😮‍💨

Abdellah Ouazane with a superb outside of the boot pass during a game of Ajax U15s.



Feyenoord
RISING STARS 🎬 | Watch NOW on Feyenoord ONE!

In ‘Rising Stars’ wordt Feyenoord O19 op de voet gevolgd in de groepsfase van de UEFA Youth League. Niet eerder kwamen de camera’s zo dichtbij: zo krijg je alles mee van de tactische besprekingen van trainers Robin van Persie, Brian Pinas en Ibrahim Afellay en beleef je de euforie in de kleedkamer na het behalen van de knock-outfase alsof je er zelf bij bent. Direct de eerste aflevering bekijken? Check dan snel Feyenoord ONE ➵ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoofdofficier De Smet over het Marengo-proces. Ridouan Taghi moet levenslang de gevangenis in, net als Saïd R. en Mario R. Na bijna zes jaar en 142 zittingsdagen deed de rechter vanochtend uitspraak. Te gast: Janneke de Smet-Dierckx, hoofdofficier van het Landelijk Parket. * Extraparlementaire lessen uit Limburg. In Den Haag gaan stemmen op voor een extraparlementair kabinet. Wat is dat precies? Provincie Limburg heeft er ervaring mee. We praten met twee ex-gedeputeerden en hoogleraar bestuurskunde Martijn GroenLeer. * Nederlanders zitten te veel. Hoe ongezond is al dat zitten? Wat kunnen of moeten we eraan doen?



We Gaan Er Allemaal Aan
We Gaan Er Allemaal Aan: Afl. 3

Valerio Zeno onderzoekt hoe groot de kans is dat de mensheid eraan gaat door de inslag van een asteroïde. Immers; het is al eens eerder gebeurd, dinosauriërs weten het als geen ander. Maar ja, kan het wéér gebeuren? Het goede nieuws: vrijwel alle grote asteroïden zijn bekend en worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het slechte nieuws: de kans dat er een ongezien op ons afkomt door een blinde vlek is ook aanwezig. Valerio onderzoekt hoe groot de kans op massa-extinctie is. En hij spreekt de mensen die in de gaten houden wat er op ons afkomt en of we er dan ook nog iets aan kunnen doen om te voorkomen dat we net zo eindigen als de dino's.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 8

Het gaat goed met Maaike (33). Samen met haar kinderen verbrandt ze de brieven die ze voor hun verjaardagen had geschreven voor als zij zou komen te overlijden. De familie van Zoë (28) komt samen om stil te staan bij de 40e dag na haar overlijden, een Indische traditie die belangrijk is voor Zoë's familie. Jegor (31) krijgt de uitslag van een spannende scan. Het is de dag van de uitvaart van Jeffrey (36). Op de voetbalclub bewijzen voetbalvrienden, familieleden en dorpsgenoten hem een laatste eer.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Upgrading NOOB to WORLD'S STRONGEST $1,000,000,000 GOD Police Car in GTA 5!

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier check out Flexispot if you want your own standing desk and/or office chair! :) Use promo code 'YTBNY30' for an extra $30 off on E7 and E7 Pro standing desks. And for the new arrival E7 Plus, use ‘YTBNY50’ for an extra $50 off! Finally, don’t forget to use my personal promo code ‘C730' for $30 off for orders above $500!! Click here for more info: US: Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 7

Wat moeten we met pedofielen in Nederland? Is er plek voor hen? Dit onderzoekt Joram Kaat. Zo spreekt hij 'Cody'. Samen met zijn moeder vertelt hij zijn verhaal. Hoe reageer je als je kind pedofiel blijkt te zijn?



Ik vertrek
Ik vertrek: Mark (53) en Michèle (50) leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen via een dating-ap

Mark (53) en Michèle (50) leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen via een dating-app, en na een swipe naar rechts bloeide de liefde al snel op. Michèle had echter al het plan om naar Frankrijk te emigreren en dus moet Mark mee. Ze gaan voor het eerst samenwonen in de Zuid-Franse streek de Gers in het dorpje L'isle-bouzon. Daar hebben ze voor 275.000 euro een oude boerderij gekocht. Ze willen hiervan een kleinschalig resort met 5 gîtes creëren met zwembad, buitenkeuken en onder andere golf- en schilderworkshops. De boel moet volledig worden verbouwd, maar of dat gaat lukken met een klusbudget van 70.000 euro is nog maar de vraag.



Urk!
Urk!

Ap staat al een tijdje droog en Teun gaat hem helpen. Maily wordt omgetoverd tot prinses om een taart in elkaar te meppen. Derre geniet van de koning van de wals.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 7

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 42

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 10

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Emotional farewell surprise for Ajax-icon Simon Tahamata 🥺 | 'I will miss everything' 🙏

Na ruim tien jaar actief te zijn geweest als techniektrainer in de jeugdopleiding van Ajax, verlaat Simon Tahamata de club. Maandagavond kreeg de vedette van weleer een verrassingsafscheid. #SimonTahamata ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 41

Interieurspecialist Theo-Bert helpt in Oegstgeest Laura en Humphrey die graag wat tropische vrolijkheid in hun gang willen. Ze vinden het spannend om te experimenteren met kleur, maar gaan de uitdaging toch aan. * Chef-kok Leon Mazairac maakt in zijn BinnensteBuiten-keuken twee Duitse klassieke gerechten: Zanderfilet met Rieslingsaus, oftewel snoekbaars én Eisbein mit Bratkartoffeln: varkensschenkel met gebakken aardappels. * Tuinbaas Vincent Ketelaars is verknocht aan zijn werkgebied: landgoed Baest in het Brabantse Oostelbeers. Het gebied bestaat uit afwisselend naald- en loofbos, en er is een bijzondere natuurbegraafplaats.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 22

Olcay Gulsen zit naast Jeroen. * Na zes jaar en 142 zittingsdagen heeft de rechtbank eindelijk uitspraak gedaan in het Marengo-proces: levenslang voor Ridouan Taghi en twee medeverdachten. Saskia Belleman en John Lucas, hoofdofficier van het Landelijk Parket, schuiven aan. * Hét power-koppel van de schaatswereld is te gast: Kjeld Nuis en Joy Beune. Samen vertellen ze over hun succes. * Acht jaar geleden nam Gordon afscheid van de muziek. Maar oude liefde roest niet: Gordon is terug met een gloednieuw album. Deze zomer gaat de zanger zelfs op theatertour met zijn nieuwe plaat Album van mijn leven.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 58

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Michael is blij met Kim, maar zo makkelijk gaat het niet. Els en Erwin spelen graag een spelletje met elkaar, dus wat dat betreft zitten ze op één lijn. Plagen is leuk, maar van complimentjes krijgt Els het ook behoorlijk warm.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4726

Tijdens de puberteit verandert er van alles in je lichaam. Misschien krijg je puistjes, ben je moe of voel je je onzeker. Dat komt allemaal door hormonen. Maar wat gebeurt er precies tijdens de puberteit en hoe ga je ermee om? Het Klokhuis zoekt het uit. In de sketch zien we twee ouders die hun puberzoon behandelen als mossel.



FORMULA 1
FORMULA 1: Team Debut! Alonso Reacting to 2023’s Podium Win 👏#Shorts

Alonso reacts to his podium win in 2023's season opener race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 22

In Waar zee land kust snorkelt Fré rond twee duikers in de Oosterschelde. In De Witte Swaen kijken we naar het maken van de masten voor het schip. Dit bleek nog een hele uitdaging. Architect Gerald de Weerdt vindt de succesvolle bouwwijze en samenwerking uit de 16e eeuw bijzonder.



De Faker
De Faker: Afl. 37

Lukt het Wie is de Mol?-finalist Marlijn Weerdenburg om de Faker te ontmaskeren bij de familie Van Ee in Drongelen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 49

Maandelijkse zetelpeiling: NSC met elf zetels op dieptepunt in de zetelpeiling, kiezers willen dat Omtzigt alsnog meewerkt aan een rechtse coalitie * Het rekenniveau van de onderbouw van het middelbaar onderwijs is beneden peil * Zware criminelen die in de cel doorgaan met misdaad zijn grote zorg voor minister Weerwind: 'Ze hebben ongekende macht' * Akkerbouwers in de problemen door de natte winter



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 41

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Alonso Comes to Life! Reacting to Aston Martin's Dream Bahrain Podium

Fernando Alonso pulled off a stunning comeback to grab a podium finish in his Aston Martin debut! Get the inside scoop on how Fernando Alonso pulled off a dream comeback! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 42 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 87

Wanneer mevrouw Steenkamp begint te schreeuwen tegen Ryan, wil hij haar terugpakken.



Gio
Gio: DE DAG VAN LYNN HAAR OPERATIE..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Coldest Man in the Dessert 🥶🏜️ #Shorts

The coldest man in the dessert at Bahrain Grand Prix 2024... For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



PSV
PSV: INSIDE | Getting ready for Sunday 😤

INSIDE open training. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 40

Hanneke Verburg van Make-A-Wish Nederland vertelt waarom het uitkomen van wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte zo belangrijk is. De grote wens van Martinus Reuvers werd vervuld. Met z'n moeder Anne-May Reuvers kijkt hij terug. Sjoerd van Ramshorst is ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Tessa Vugts-Bosma is vrijwilliger. Kinderneuroloog Jolanda Schieving stuurt regelmatig kinderen door naar Make-A-Wish Nederland. De moeder en zus van de 7-jarige Stephanie, Adla van Riessen-Verhage en Charlotte van Riessen, vertellen over de tijd toen Stephanie in het ziekenhuis lag. Martinus Reuvers is fan van Willeke Alberti en treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 12

Romantische verwikkelingen tussen Lady Mary, haar grote liefde Matthew Crawley en haar verloofde Sir Richard Carlisle zorgen voor de nodige spanningen.



Ziggo Sport
Rondo | Met JETRO WILLEMS, MARCO VAN BASTEN, RONALD DE BOER en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 26/02/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Jetro Willems, Marco van Basten, Ronald de Boer en Youri Mulder ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



SLAM!
"Zo verdien ik 10k per maand" 💸 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week in Rotterdam de mensen op straat vragen of ze genoeg complimenten krijgen. De jury mag gaan raden wat ze gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 57

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Mini vs MEGA Auto Face To Face! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Mini vs MEGA Auto Face To Face! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @Santino_YT & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Lewis Hamilton's TRIPLE Overtake 🔥 #Shorts

Watch Lewis Hamilton overtook three cars in one grand move during the Bahrain Grand Prix 2018. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: MET MYRON NAAR EEN SCHAATSWEDSTRIJD #3850

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Feyenoord
Minteh’s magic 💫 #Feyenoord #Minteh #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Inside Access! | F1 Drivers Hero Shoots Behind The Scenes

Take a peek behind the curtain as our 20 drivers say cheese for the camera during the start of season media and broadcast filming session. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Who Will Challenge The Champions? 2024 Bahrain Grand Prix Preview | F1 Nation Podcast

Another extraordinary F1 season is here! F1 Nation returns to preview the new campaign and the Bahrain Grand Prix with Tom Clarkson, Damon Hill, Natalie Pinkham and Pedro de la Rosa. The team discuss who looked strong in pre-season testing and who still has work to do. Can Mercedes, Ferrari, Aston Martin and McLaren take the fight to reigning champions Red Bull and win races in 2024? What impact will the driver market have? We answer all those questions and more. Plus, which of Tom's F1 Nation teammates knows the most about the Bahrain Grand Prix? We'll find out in Quiz The Nation! Have a question you'd like our F1 Nation experts to answer on the show? Email us via F1Nation@f1.com For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Ziggo Sport
Is Joey Veerman de beste speler van de Eredivisie? 🙇‍♂️ | Rondo

De heren aan tafel spreken over PSV en in het bijzonder Joey Veerman. Marco van Basten vind het persoonlijk allemaal wat overdreven wat er geschreven wordt.. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Lucius wilde er hierna niet meer af 😂 Racen op de kartbaan met kinderfeestje van Luxy

Barterdeal SamenWerking #Ad & Winactie Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



FORMULA 1
FORMULA 1: Your Ultimate Guide To The 2024 F3 Season!

17 rookies and 13 returning drivers are all set for a sensational sixth FIA Formula 3 season. Sit down, strap in, and get up to speed! 0:00 Intro 0:27 The Road to F1 1:13 The Grid 5:21 The Calendar 5:57 The Weekend Format For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 8

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights Jong AZ - NAC Breda

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier





Ziggo Sport
Wie staan er in jouw beste five-a-side team? 🤔 | Slotoffensief | Rondo

Tijd voor het slotoffensief! Hoe lang kook jij je eitje? Wie staan er in jouw beste five-a-side team? En welke twee centrale middenvelders moet Koeman komende zomer opstellen? ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: Your Ultimate Guide To The 2024 F2 Season!

New cars, new drivers, and a new venue... The new era of the FIA Formula 2 championship is fast approaching! Get ready for another unforgettable season on the Road to F1! 0:00 Intro 1:23 The Cars 2:42 The Weekend Format 4:12 The Calendar 5:27 The Grid For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1





PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Gestreden 🫡

De samenvatting van Jong PSV - FC Dordrecht. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - Telstar | Keuken Kampioen Divisie

Jong Ajax nam het maandagavond in speelronde 27 van de Keuken Kampioen Divisie op tegen Telstar. De Witte Leeuwen waren op sportcomplex de Toekomst te sterk voor de Amsterdamse beloftenploeg. Het competitieduel eindigde in een 0-3-nederlaag. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 37

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



AFC Ajax
AFC Ajax: For The Future Highlights Show | Ajax U16 plays Mini-Klassieker & De Koning shines at Ajax

In de For The Future Highlights Show komen de hoogtepunten van de jeugdwedstrijden van het afgelopen weekend voorbij. In deze aflevering speelt Ajax O16 een mini-Klassier en Ajax O15 neemt het op tegen FC Utrecht. #ForTheFutureHighlightsShow ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter Energie-Nederland Cora van Nieuwenhuizen, Tweede Kamerlid VVD Ulysse Ellian en Amerikakenner Jan-Kees Emmer. Met hen hebben we het over de overgang naar waterstof, over de uitspraak in het Marengo-proces en over de beschuldigingen aan het adres van Hunter Biden.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: TYPiSCHE DUBAi OUTFiTS SHOPPEN iN DUBAi MALL | Bellinga Vlog #3099

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 57

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 41

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 1

In het klooster leerde Thelma Schoon, Jonge Theoloog des Vaderlands, oefenen met het duister. Hoe schiet God haar te hulp in het rusteloze wolfsuur, vlak voor de dageraad aanbreekt?